



DUBAI HARBOUR / FEB 25 - MAR 10, 2024

EVENT SCHEDULE - STREET

Version 6.0

Tuesday, March 5th - Women & Men Practice + Pre-seeded Practice (W/M)			
9:00	9:45	Women Group 1	
9:50	10:35	Men Group 1	
10:40	11:25	Women Group 2	
11:30	12:15	Men Group 2	
12:20	13:05	Women Group 3	
13:10	13:55	Men Group 3	45 minutes Practices per group
14:00	14:45	Women Group 4	45 minutes Practices per group.
14:50	15:35	Men Group 4	
15:40	16:25	Men Group 5	
16:30	17:15	Men Group 6	
17:20	18:05	Men Group 7	
18:10	18:55	Men Group 8	
19:00	19:45	Women Pre-Seeded Practice 1 OWSR Top 5 Athletes	45 minutes Practice per gender for the top 5 OWSR ranked skaters.
19:50	20:35	Men Pre-seeded Practice 1 OWSR Top 5 Athletes	

Notes: March 6th schedule updated. Subject to further changes.





DUBAI HARBOUR / FEB 25 - MAR 10, 2024

EVENT SCHEDULE - STREET

Version 6.0

Wednesday, March 6th - Men Open Qualifier + Pre-seeded (W/M)			
8:00	8:10	Men Heat 1 Warm-up	Warm up: 10 minutes before each heat. Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time. Best run counts.
8:10	9:10	Men Heat 1 Open Qualifier	
9:15	9:25	Men Heat 2 Warm-up	
9:25	10:25	Men Heat 2 Open Qualifier	
10:30	10:40	Men Heat 3 Warm-up	
10:40	11:40	Men Heat 3 Open Qualifier	
11:45	11:55	Men Heat 4 Warm-up	
11:55	12:55	Men Heat 4 Open Qualifier	
13:00	13:45	Women Pre-seeded Practice 2 OWSR Top 5 Athletes	45 minutes Practice per gender for
13:50	14:35	Men Pre-seeded Practice 2 OWSR Top 5 Athletes	the top 5 OWSR ranked skaters.
14:40	14:50	Men Heat 5 Warm-up	Warm up: 10 minutes before each heat. Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time. Best run counts.
14:50	15:50	Men Heat 5 Open Qualifier	
15:55	16:05	Men Heat 6 Warm-up	
16:05	17:05	Men Heat 6 Open Qualifier	
17:10	17:20	Men Heat 7 Warm-up	
17:20	18:20	Men Heat 7 Open Qualifier	

Notes: March 6th schedule updated. Subject to further changes.





DUBAI HARBOUR / FEB 25 - MAR 10, 2024

EVENT SCHEDULE - STREET

Version 6.0

Thursday, March 7th - Women Qualifier + Pre-seeded (W/M)			
9:00	9:10	Women Heat 1 Warm-up	
9:10	10:20	Women Heat 1 Open Qualifier	
10:25	10:35	Women Heat 2 Warm-up	Warm up: 10 minutes before each
10:35	11:45	Women Heat 2 Open Qualifier	heat.
11:50	12:00	Women Heat 3 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time. Best run counts.
12:00	13:10	Women Heat 3 Open Qualifier	
13:15	13:25	Women Heat 4 Warm-up	
13:25	14:35	Women Heat 4 Open Qualifier]
15:05	15:50	Women Pre-seeded Practice 3 OWSR Top 5 Athletes	45 minutes Practice per gender for the top 5 OWSR ranked skaters.
15:55	16:40	Men Pre-seeded Practice 3 OWSR Top 5 Athletes	

Notes: March 6th schedule updated. Subject to further changes.





DUBAI HARBOUR / FEB 25 - MAR 10, 2024

EVENT SCHEDULE - STREET

Version 6.0

Friday, March 8th - Men & Women Quartefinal			
9:00	10:00	Men Heats 1&2 Practice	45 minutes Practices for two heats (16 skaters).
10:05	11:05	Men Heats 3&4 Practice	
11:20	11:30	Men Heat 1 Warm-up	
11:30	12:00	Men Heat 1 Quarterfinal	
12:05	12:15	Men Heat 2 Warm-up	Warm up: 10 minutes before each
12:15	12:45	Men Heat 2 Quarterfinal	heat.
12:50	13:00	Men Heat 3 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 seconds each, full time.
13:00	13:30	Men Heat 3 Quarterfinal	Best run counts.
13:35	13:45	Men Heat 4 Warm-up	
13:45	14:15	Men Heat 4 Quarterfinal	
14:20	15:20	Women Heats 1&2 Practice	45 minutes Practices for two heats
15:25	16:25	Women Heats 3&4 Practice	(16 skaters).
16:40	16:50	Women Heat 1 Warm-up	
16:50	17:20	Women Heat 1 Quarterfinal	
17:25	17:35	Women Heat 2 Warm-up	Warm up: 10 minutes before each
17:35	18:05	Women Heat 2 Quarterfinal	heat.
18:10	18:20	Women Heat 3 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 secondseach, full time.
18:20	18:50	Women Heat 3 Quarterfinal	Best run counts.
18:55	19:05	Women Heat 4 Warm-up	
19:05	19:35	Women Heat 4 Quarterfinal	

Notes: March 6th schedule updated. Subject to further changes.





DUBAI HARBOUR / FEB 25 - MAR 10, 2024

EVENT SCHEDULE - STREET

Version 6.0

Saturday, March 9th - Men & Women Semifinal			
12:00	13:00	Men Heats 1&2 Practice	60 minutes Practices for two heats (16 skaters).
13:05	14:05	Women Heats 1&2 Practice	
14:25	14:35	Men Heat 1 Warm-up	
14:35	15:45	Men Heat 1 Semifinal	
15:50	16:00	Men Heat 2 Warm-up	Warm up: 10 minutes before each heat.
16:00	17:10	Men Heat 2 Semifinal	2/5/3 Format
17:55	18:05	Women Heat 1 Warm-up	Competition: 2 runs, 45 seconds
18:05	19:15	Women Heat 1 Semifinal	each, full time + 5 trick attempts. Best run + 2 best tricks counts.
19:20	19:30	Women Heat 2 Warm-up	
19:30	20:40	Women Heat 2 Semifinal	

Sunday, March 10th - Men & Women Final			
15:00	16:00	Men Heat 1 Practice	60 minutes Practices per heat
16:10	17:10	Women Heat 1 Practice	(8 skaters).
18:05	18:15	Men Heat 1 Warm-up	Warm up: 10 minutes before each
18:15	19:25	Men Heat 1 Final	heat.
19:30	19:40	Women Heat 1 Warm-up	2/5/3 Format: 2 runs, 45 seconds each, full time + 5 trick attempts.
19:40	20:50	Women Heat 1 Final	1 best run + 2 best tricks counts.
21:05	21:25	Awards Ceremony	

Notes: March 6th schedule updated. Subject to further changes.